Mustilan Farmi


TIETOA MEISTÄ

Olemme Mustilan Farmi, hevostalli Hauholla. Tallimme on ollut toiminnassa lähes 10 vuotta!


Vuonna 2015 unelmamme hevostallin perustamisesta kävivät toteen. Tavoitteenamme oli perustaa talli, jossa hevoset saisivat nauttia elämästään täysin rinnoin, ja jossa ihmiset tuntisivat olonsa tervetulleiksi. Tämä visio loi perustan sille, minkä tänä päivänä tunnemme kodinomaisena ja yhteisöllisenä Mustilan Farmina. Järjestimme ensimmäiset leirimme tallin perustamisen myötä vuonna 2015, mutta varsinaisesti leiritoimintamme pyörähti käyntiin seuraavana vuonna 2016. Korona-aikoina pidimme terveydestä huolta ja supistimme toimintamme minimiin. Nyt koronan jälkeen olemme jälleen täydessä toiminnassa! Tallillemme on muuttanut asumaan useita uusia hevosia sekä toimintaamme on tullut paljon uusia hevosharrastajia.


Mustilan Farmi on paikka, jossa jokainen tallimme jäsen voi tuntea kuuluvansa talliyhteisöömme. Yhteisöllisyys on aina ollut yksi meidän tärkeimmistä arvoistamme, onnellisuuden, turvallisuuden ja luonnon lisäksi. Uskomme, että yhdessä tekeminen on avain iloisiin ja mielenpainuviin hevoskokemuksiin. Ihmisten lisäksi hevostemme onni ja hyvinvointi ovat meille sydämenasia. Siksi olemme tehneet määrätietoista työtä vuosien varrella varmistaaksemme, että jokainen hevonen saa elää meillä lajinmukaista elämää. Hevosemme asuvat pihatoissa, joissa ne saavat elää vapaasti luonnollisessa ympäristössään, ystävien luona, omassa laumassaan.


Haluamme tänäkin päivänä pysyä yhteisöllisenä tallina ja korostaa toiminnassamme hevosten sekä ihmisten onnellisuutta. Tallimme on kiusaamisvapaa, ja tarjoamme palveluita kaiken ikäisille ja -tasoisille heppailijoille! Joten tervetuloa mukaan meidän matkallamme! Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet ja innostuneita siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 


Tulevaisuudessa meillä onkin tarkoitus muun muassa kehittää hevosavusteista hyvinvointitoimintaa niin yksittäisille asiakkaille kuin ryhmillekin. Pysy kuulolla!