Mustilan Farmi

LEIRIAVUSTAJAT

Leiriläisten toiveesta päätimme räätälöidä kaikille äitilapsi, ja sesonkileireillemme omat leiriavustajan paikat 2-3 per leiri. (Leiriavustajia ei tarvita valmennus, ja vuokrausleireillä)

Leiriavustaja auttaa leiriläisiä hevosten hoidossa, jos leiriläinen pyytää apua.


Leiriavustajalle tarjotaan täysihoito ihan kuten varsinaisillakin leiriläisillä. Ohjatut ratsastustunnit leiriläisten kanssa eivät kuulu leiriavustajan ohjelmaan. Leiriavustaja saa ratsastaa leirin aikana mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi silloin kun ratsastuksen ohjaaja ratsastaa iltaisin tai päivällä taukojen- tai esim uiton aikana.


Leiriavustajan päivähinta on 20€/hlö.

Leiriavustajat eivät ole kesätyöntekijöitä.


Varauksia voi tehdä leiriaikataulujen mukaan. Leiriaikataulusta näet, millä leirillä leiriavustajan paikkoja on vielä vapaana.

Valmennus- ja vuokrausleiriläiset ovat etusijalla leiriavustajiksi, ja sitten Mustilan Farmilla jo aikaisemmin leirieillämme olleet. Valmennus- ja vuokrausleiriläisten ensisijainen varaus mahdollisuus päättyy 1kk ennen leirin alkua, jonka jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla. Varausmaksuja näissä ei ole joten kannattaa sähköpostitse kysellä vielä aina ihan leirin kynnyksellä, olisiko paikkoja yllättäen vapautunut.


Ikää täyttyy olla vähintään 12 ja enintään 16 vuotta. Myös koulujen työharjoittelut (TET) on mahdollista suorittaa Mustilassa.