Mustilan Farmi

ELÄMYSPAKETIT

Räätälöimme elämyspaketteja tilauksesta, jotta voit nauttia unohtumattomista hetkistä hevosten seurassa. Meillä on majoitusmahdollisuuksia yhteensä 30 hengelle, ja tallimme majoitukseen sisältyy täysylläpito. Toteutamme ajoittain myös rentouttavia retriittejä tallillamme, joten voit paitsi syventyä hevosharrastukseen mutta myös löytää hetkiä omaan hyvinvointiisi.

Jouluelämys

Haluatko tehdä joulustanne unohtumattoman koko perheellesi? Välty pitkältä ajomatkalta lappiin ja tule nauttimaan joulusta maaseudun rauhassa farmillemme lähelle hämeenlinnaa!

Sappeen laskettelukeskus 29km päässä.


Jouluelämykseen sisältyy viihtyisät tilat ja puitteet päätalossa. Hevosten hoitoa hintaan sisältyvän hevosten hoitajan kanssa, rekiajelu. Joulupukin vierailu aattona. Yksityisistä ratsastustunneista tai maastoratsastuksen toteuttamisesta voidaan sopia erikseen. Saatavilla on kaksi viihtyisää huonetta, joihin kumpaankin mahtuu majoittumaan 10 henkilöä. Tuothan mukanasi omat ruoat
ja petivaatteet seurueellesi.


Varaa upea jouluelämys ja tule viettämään ikimuistoinen joulu Mustilaan! Tilat käytettävissä vuosittain 22.12. klo18 - 26.12 klo18 4pv (kysy tarjous)

Räätälöidyt elämyspaketit

Elämyspaketteja voi suunnitella esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, juhlapäivien merkeissä (pikkujoulut, lasten juhlat, polttarit, jne.). Tai paketteja voi suunnitella arjen kiireistä maaseudun rauhaan ja hevosten seuraan päästäkseen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle

unelmien elämyspaketti!

Polttari porukat

Lomasesonkien ulkopuolella ma-pe voi polttarisankari kaasoineen käydä hevostelemassa. Esim maastot tai elokuussa hevosenuittokin onnistuu.


Hinta = Kysy tarjous

Lasten syntymäpäiväpaketti

Lasten syntymäpäiväpaketti pienryhmille (4-12 hlöä). Järjestettävissä Ma-Pe arkipäivinä, pois lukien lomasesonkien ratsastusleirien päivät.


Hinta = Kysy tarjous