Mustilan Farmi


RATSASTUSTUNNIT

Ratsastustuntimme tarjoavat mahdollisuuden oppia tai kehittää taitoja hevosen selässä ratsastuksen ohjaajan johdolla. Olitpa vasta-alkaja tai kokeneempi ratsastaja, meillä on sopiva ratsastustunti juuri sinulle.


Kaikentasoisille ratsastajille arki-iltaisin

Yksityistunti 40€/h


(ryhmät 2-6 ratsukkoa)

Irtotunti 25€/h

Kuukausikortti 4 x 1h ratsastusta 80€


Arkituntipäivät sovitaan tuntilaisten omassa whatsapp-ryhmässä, pyydä päästä ryhmään mukaan niin sovitaan koska tunteja pidetään.
Yhteydenotto puh. 050 3658741.

Itsenäinen ratsastustunti /
hevosen vuokraus

Yksi kerta sisältää 1h kentällä ratsastusta ma-pe välillä - saa myös puuhailla maastakäsin, hoidella ja tehdä tallitöitä. Maastoratsastus voi onnistua erikseen sovittuna, esteet vain ohjatuilla ratsastustunneilla.


Kenelle?

- Täysi-ikäiset jo kokemusta omaavat ratsastajat, joilla on hyvä hevosen hallinta kaikissa askellajeissa ja riittävät hevostaidot itsenäiseen hevosen käsittelyyn ja varustamiseen.

- Vanhempi-lapsi harrastajat, aikuinen täyttää edellisen kohdan kriteerit, valvoo ja on vastuussa lapsen ratsastamisesta ja hevosen kanssa olemisesta.

Oma vakuutus.


20€/kerta

60€/kk, sis. 4 kertaa


Ennen ensimmäistä itsenäistä ratsastuskertaa / vuokrauskertaa tullaan ohjatulle ratsastustunnille, jossa ohjaaja varmistaa sen, että hevos- ja ratsastustaidot ovat riittävällä tasolla.