Mustilan Farmi

ELÄMYSPAKETIT JA RETRIITIT

Räätälöimme elämyspaketteja tilauksesta, jotta voit nauttia unohtumattomista hetkistä hevosten seurassa. Meillä on majoitusmahdollisuuksia yhteensä 30 hengelle, ja tallimme majoitukseen sisältyy täysylläpito. Toteutamme ajoittain myös rentouttavia retriittejä tallillamme, joten voit paitsi syventyä hevosharrastukseen mutta myös löytää hetkiä omaan hyvinvointiisi.

Jouluelämys

Haluatko tehdä tästä joulusta unohtumattoman koko perheellesi? Astu pois arjen kiireistä ja tule nauttimaan joulusta maaseudun rauhassa farmillemme!


Jouluelämykseen sisältyy viihtyisät tilat ja puitteet päätalossa, hevosten hoitoa hintaan sisältyvän hevosten hoitajan kanssa sekä jouluaaton rekiajelu. Yksityisistä ratsastustunneista voidaan sopia erikseen. Saatavilla on kaksi viihtyisää huonetta, joihin kumpaankin mahtuu majoittumaan 10 henkilöä. Tuothan mukanasi omat ruoat
ja petivaatteet seurueellesi.


Varaa upea jouluelämys nyt ja tee joulustasi ikimuistoinen!

Pe 22.12. klo 18 - Ti 26.12 klo 18 (4pv 2000€)

Räätälöidyt elämyspaketit

Elämyspaketteja voi suunnitella esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle, juhlapäivien merkeissä (pikkujoulut, lasten juhlat, polttarit, jne.). Tai paketteja voi suunnitella arjen kiireistä maaseudun rauhaan ja hevosten seuraan päästäkseen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle

unelmien elämyspaketti!

Retriitit

Järjestämme ajoittaisesti retriittejä tallillamme.

Retriitti on yhdistelmä hevosten kanssa puuhastelua ja rauhoittumista meditatiivisien ja kehollisten harjoitteiden kautta. Harjoitteet määräytyvät retriitin luonteen mukaisesti. Hevosten kanssa olemme ja puuhailemme sääolojen ja ryhmän kokemuksen ja toiveiden mukaisesti maasta käsin, selässä ratsastaen ja rekiajelulla. 

Lasten syntymäpäiväpaketti

Lasten syntymäpäiväpaketti pienryhmille (4-12 hlöä). Perushintaan sisältyy talutusratsastusta n. 15min/hlö.
Pakettiin kuuluu synttäriherkkuina sipsit, keksit ja mehut. Järjestettävissä Ma-Su kaikkina päivinä, pois lukien lomasesonkien ratsastusleirien päivät.


Hinta = 50€ / hlö